KUVAUS- JA JÄLKITUOTANTOPALVELUT

Tarvitsetko omiin videoprojekteihisi yhden tai useamman ammattitaitoisen kuvaajan ja ammattikaluston?

Me olemme sinua varten. Olemme alamme ammattilaisia ja meillä on monipuolinen ammattikalusto jokaiseen tilanteeseen.

Kameravalikoimastamme löytyy useita erilaisia Canon kameroita, GoPro kameroita, sekä ilmakuvaukseen droneja. Paljon erilaisia Sennheiser ja Rode mikrofoneja. Useita erilaisia kuvausvaloja kuten Aputure LS300d MkII, Aputure LS120d MkII malleja, erilaisia Aputure paneelivaloja, sekä lisäksi paljon erilaisia led- esitysvalaisimia. Lisäksi löytyy jibiä, slideriä, gimbaalia, flagia, telineitä, green screen kangasta ja muita kuvaustaustoja jne. 


Tarvitsetko ammattilaisen apua kuvaamasi materiaalin jälkituotantoon? 

Käytämme jälkituotannossa joko Adoben monipuolisia Premiere Pro, After-Effects, Audition, Photoshop, Illustrator ja Ch -Animation ohjelmia, tai kevyemmissä editoinneissa tarvittaessa FinalCutPro ohjelmaa.

Videoiden jälkituotanto on muutakin kuin pelkkää “videoklippien” leikkaamista ja yhdistämistä. Teemme jälkituotannossa myös tarvittavat valotus- ja värikorjaukset, värisävytykset, äänikorjaukset, äänimaailmaan tarvittavat ääniefektit, sekä valitsemme videoon sopivat taustamusiikit. Hoidamme kaikista käyttämistämme taustamusiikeista niiden esitysoikeuslisenssimaksut, joten sinun ei tarvitse jälkikäteen huolehtia niistä. 

Fall Production videotuotanto