Toteutamme yrityksellesi selkeät, modernit, responsiiviset kotisivut, sekä sosiaalisen median kanavat, sisältöineen.

 

Selkeät ja modernit sivut

Toteutamme helppolukuiset sekä käyttäjäystävälliset asiakkaan graafiseen ilmeeseen sopivat kotisivut.  Rakenteeltaan toteuttamamme sivut ovat modernit ja nopeasti toimivat.

Kotisivujen sisältö, valokuvat ja videot

Kun rakennamme yritys- tai henkilöasiakkaallemme personoituja kotisivuja. pystymme oman valokuva– ja videotuotannon ansiosta tuottamaan asiakkaastamme aitoa sisältöä (kuvia ja videota). Vaihtoehtoisesti voimme käyttää asiakkaan omia laadukkaita kuvia ja/tai videota. Mikäli asiakas haluaa, voimme toki käyttää myös valmiita kuvapankki kuvia.

Responsiiviset sivut

Kaikki rakentamamme kotisivut ovat responsiivisia, eli mobiiliystävällisiä. Näin ollen sivut skaalaantuvat pöytäkoneisiin, kannettaviin, tabletteihin, sekä puhelimiin.

Hakukoneoptimointi

Kaikille toteuttamillemme kotisivuille teemme ns. Google-perusoptimoinnin. Tällöin sivusto tehdään Googlen suositusten mukaisesti mikä edesauttaa sitä nousemaan hakutuloksissa hyvään sijoitukseen. Hakusanat, kuvat ja tekstin sisältö, sekä linkitetyt Some -kanavat ovat muun muassa asioita jotka vaikuttavat kotisivujen näkyvyyteen.

WordPress

Toteutamme kotisivut tietokantapohjaisella julkaisujärjestelmällä, WordPressillä. Asiakkaalle tästä on suurin etu se, että julkaisujärjestelmällä toteutettujen kotisivujen omatoiminen päivittäminen onnistuu helposti ilman koodaustaitoja. Tekstin muokkaus ja lisäys luonnistuu tavanomaisten tekstinkäsittelyohjelmien tapaan. Samoin kuvien sivuille lisäys käy helposti. Näin ollen sivujen valmistuttua asiakas voi itse tarvittaessa päivittää sivujen sisältöä. Annamme myös koulutuksen omatoimiseen sisällön päivittämiseen.

Some – kanavat ja sisältö

Palveluihimme kuuluu myös asiakkaan brändin mukainen Some -kanavien luonti (Youtube, Facebook, Instagram, Twitter jne.). Videoiden, sekä printtimedian tuottajina meiltä onnistuu luonnollisesti myös näyttävien sisältöjen tuottaminen ja toteuttaminen Some -kanavillenne.

Logo ja brändi suunnittelu

Palveluihimme kuuluvat myös logojen ja kokonaisten brändi-ilmeiden suunnittelu. Ohessa esimerkkinä Henkilöstöpalvelu Efectivo Oy:n brändi-ilmeen uudistus. Heidän viime vuosien aikana tapahtuneen toimintaympäristön ja asiakas segmentin muutos, aiheutti luonnollisen tarpeen uudistaa brändi.

Suunnittelimme heille uuden logon, käyntikortit, printtimateriaalit kuten esitteet ja erilaiset asiakirjat, kotisivut www.efectivo.fi  sekä Some -kanavat ja “Onneksi on EFE Henkilöstöpalvelu” mainosvideon.